csütörtök, augusztus 25, 2016

Tényleg mindent megtesz a Microsoft, hogy rábírja a felhasználókat, használják az Edge böngészőt. Még fizetni is hajlandó érte, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Igazán nem lehet panasz a Windows 10-zel együtt érkezett Edge böngészőre, egyértelműen jobb és gyorsabb az Internet Explorernél. Ezért szárnyalhatna is, csak épp ott van még a piacon a Chrome és a Firefox, ráadásul a felhasználók ragaszkodnak ezekhez. Nincs mit szépíteni: a Windows 10-et használók háromnegyede nem használja az Edge böngészőt.


Ezért is szánta el magát a Microsoft, hogy kiterjeszti Bing Rewards programját, és hamarosan életbe lép a Microsoft Rewards. Míg az előbbi programban úgynevezett krediteket lehetett szerezni a Bing kereső használatáért, az új programban már nemcsak azok kapnak pontokat, akik a Binget használják, hanem azok is, akik az Edge-et, illetve a Windows és a Microsoft Store-ban vásárolnak. Minden óra aktív Edge-böngészésért jutalompont jár, havi 30 órányi keretig.A pontokért ajándékkártyák kaphatók, ezek levásárolhatók a Microsoftnál, sőt akár harmadik félnél, például a Starbucksnál vagy az Amazonon, szóval igazán nem haszontalanok. A korábban szerzett Bing Rewards kreditek is átválthatók az új pontokká, egy kredit 10 pontot ér.

A pontokért ajándékkártyák kaphatók, ezek levásárolhatók a Microsoftnál, sőt akár harmadik félnél, például a Starbucksnál vagy az Amazonon, szóval igazán nem haszontalanok. A korábban szerzett Bing Rewards kreditek is átválthatók az új pontokká, egy kredit 10 pontot ér.A Bing Rewards-tagságot automatikusan frissítik Microsoft Rewardsra, de persze újonnan is lehet csatlakozni a programhoz, egyelőre azonban csak az Egyesült Államokban.

Címkék: internet

Szólj hozzá elsőként!
Ha tetszett Önnek az olvasmány, bátran ossza meg!
comments powered by Disqus
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó