péntek, november 11, 2016

A Tescónak már régóta van egy telefonon játszható Tesco-szimulátora. Nemrég azonban egy egészen nagyot változtattak benne: a játékban szerzett pontokat a valódi Tescóban is le lehet vásárolni. Kis összegekről van szó, de előremutató a kezdeményezés.

Habár a "Helyezz ki egy szárazáru pultot!" mondat elég furcsán mutat egy okostelefonos értesítésben, amikor kipróbáltuk a magyarok által fejlesztett Tesco-szimulátort – melyről itt olvashatja el, hogyan is működik –, kiderült, hogy nagyon jó szórakozás lehet ez a pultos téma is.Az Én kicsi Tescóm című alkalmazását azóta sem hagyta magára a Tesco, két év alatt több apró újítás is került bele. Most azonban megcsinálták azt is, hogy a játékban szerzett Clubcard-pontjait jóváírhatjuk valós Clubcard-pontokra: tehát amit “összejátszunk”, azt később valóban le is vásárolhatjuk.


Arra senki ne számítson, hogy pár óra játékkal letudja a heti nagybevásárlást, és hát a karácsonyi lapostévé sem ebből lesz meg, de azért némi kedvezmény szerezhető a játékban. A heti feladatok teljesítése főleg abból áll, hogy a virtuális Tescónkban lévő termékekből megadott időn belül kell valamennyit eladnunk a virtuális vásárlóknak. A megfelelő szinte elérése után a 10, 15 vagy 20 pontot adnak. Kizárólag a pénzszerzésért tehát továbbra nem éri meg játszani, de hasznos kis apróság ez, miközben tapasztalatunk szerint tényleg jól szórakozik az ember. Az Én kicsi Tescóm nem csak nekünk tetszett, a nyilvános androidos értékelések az 5-ből 4,3 pontra tartják a programot.

Címkék: informatika

Szólj hozzá elsőként!
Ha tetszett Önnek az olvasmány, bátran ossza meg!
comments powered by Disqus
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó