péntek, március 11, 2016

Az androidosok már offline is böngészhetik a Facebookot, eltűnt az idegesítő figyelmeztetés: "A hírfolyamot nem lehet betölteni". Mostantól ha nincs netünk, a korábban folyamatosan mentett, még nem látott posztok kerülnek előre. Kommentelni, posztolni is lehet, azokat magától feltölti az app, ha ismét kapcsolódunk.

Új, offline módban is használható funkciókat tesztel a Facebook, az androidosoknak már élesedett is a hírfolyamot érintő frissítés.
A Facebook-mobilapp mostantól folyamatosan menti a friss posztokat, kommenteket a háttérben, amikor netezünk. Ezeket később vissza tudjuk olvasni akkor is, ha offline módban vagyunk. A cég viszont ügyel arra, hogy a még nem olvasott, számunkra új tartalmak jelenjenek meg.
holding mobile
Eddig, ha internet nélkül nyitottuk meg az appot, az alkalmazás nem tudta frissíteni a hírfolyam tartalmát, és ezt ki is írta üzenetben a hírfolyam tetején. Ehelyett mostantól a mentett posztokat látjuk.
Nemcsak böngészhetünk, de mi magunk is posztolhatunk, kommentelhetünk, megoszthatunk, azt is megjegyzi az app. Ezek természetesen nem jelennek meg rögtön, erre a "will appear when online", azaz "megjelenik, ha online lesz" üzenet is figyelmeztet. 
A frissítés főleg azokat célozza meg, akik gyengébb netkapcsolattal rendelkeznek. Így például a fejlődő országok felhasználóit, 2G-s mobilnetet használó embereket vagy azokat, akik a föld alatt utaznak.

forrás: 
http://www.origo.hu/techbazis/20151210-net-nelkul-offline-facebook-android-komment-post.html

Címkék:

Szólj hozzá elsőként!
Ha tetszett Önnek az olvasmány, bátran ossza meg!
comments powered by Disqus
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó