Típus: Találmány/Innováció Régió: Minden régió Üzleti szektor: Energetika Értékhatár: 500.001 - 1.500.000 HUF
0 hátralévő napok
1396 Megtekintés

Különleges energiatároló innováció! (Megvalósult)

A megújuló energia eltárolható!

A megtermelt energia hatékony eltárolása a jövő egyik kulcskérdése!
A technológia sok év befektetett munkájának köszönhetően megvalósult, tehát a kezünkben van az a vadonatúj rendszerű megoldás, amelyik az energiatárolás kulcskérdését az eddigi hagyományos megoldásokkal szemben sokkal olcsóbban, és teljesesen újrahasznosítható alkotóelemekből volt képes megvalósítani.

Az egyedülálló innovációnak köszönhetően a kifejlesztett energiatároló képes a megújuló energiák hasznosításával termelt energiatartalom elraktározására, annak későbbi hasznosítása céljából. Az energiatároló, a megújuló energiák eltárolása mellett, lehetőséget biztosít az elektromos vagy hibrid rendszerű járműhajtások területén való széleskörű alkalmazásra is, mint jelentős menetteljesítmény javító eszköz.

A technológia, kiemelkedő tulajdonságaival és előnyeivel, valóságos olcsó alternatívát képes nyújtani az eddigi drága energiatárolási megoldások helyett. A fejlesztés teljesen piacérett készültségi állapotban van, amihez bemutató mintadarabokkal rendelkezünk. Jelenleg, az energiatároló technológia eladásával megbízott cégbe keresünk üzleti partnert, befektető üzlettársat.Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó