Típus: Befektetőt keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egyéb Értékhatár: 3.000.001 - 6.000.000 HUF
0 hátralévő napok
202 Megtekintés

Befektetőt keresek új típusú szolgáltatás megvalósításába

Meglévő Budapesten működő szolgáltatásom áthelyezném, másik régióba, gépparkkal együtt, és egy, Magyarországon egyelőre még csak 5 helyen végzett plusz szolgáltatással bővíteném.

Az új módszert és a kivitelezést szabadalmaztatni fogom európai szinten és tervek szerint később franchise bevételt is hozhat. Mind a módszertan, mind a berendezés, és hozzá egyes oktatási formák is. Addig a hazai piacról érkezők és a turizmusból hozzánk eljutók igényeit elégítené ki.

Ehhez volna szükségem elsősorban -tehát az új szolgáltatás megvalósításához- aktív befektető társra, de üzleti angyal és más egyéb csendestársi forma is szóba jöhet. (Összegfüggő, hogy az ingatlan vásárlásba is beszáll, vagy csak az új kezeléstípus kivitelezésébe)

A gépészeten kívül egy hozzávetőleges árkalkuláció a megvalósításra rendelkezésre áll. (Ingatlan befektetéssel együtti, és anélküli is)

Mivel érzékeny az üzleti terv, ezért ha Öntől távol áll a szépségipar és/vagy a pszichológia, a wellness és selfness, akkor inkább ne keressen, köszönöm!

Ha az ingatlan vásárlásba is beszáll, mivel tópart közeli ingatlan van tervben, akkor a kiadott szobák után is állandó profitra tehet szert.Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó