Típus: Befektetőt keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egyéb Értékhatár: 3.000.001 - 6.000.000 HUF
0 hátralévő napok
289 Megtekintés

Hüllőtenyészethez/Terrarisztikai webáruházoz/Saját márkás termékekhez keresek befektetőt

A vállalkozás, amihez befektetőt keresek az egy egzotikus hüllőket tenyésztő, terrarisztikai felszereléseket árusító webáruház, eleségállatokat tenyésztő, terrarisztikai növényeket szaporító, és terrárium gyártó vállalkozás lenne. (a terráriumnak egy külön márkája lenne, amit később európai szinten forgalmaznánk.)

A kaméleonok és egyéb hüllők értékesítése nem csak Magyarországon, hanem Európa több országaiban is zajlana (Németország, Olaszország). A kaméleonok értéke 100-500€ körül mozog, fajtától függően.

Az értékesítési stratégia a következő lenne: A cégnek lenne 5 weboldala és 2 webáruháza. Ezek úgy lennének SEO-ozva, hogy a releváns kulcsszavakra a cégünk 7 weboldala jöjjön ki a Google első oldalán. Így 95%-os eséllyel nálunk fognak vásárolni. (Ez könnyen megoldható, ez a szakmám.) Emelet több országban is járnánk börzére. Ebből az egyik legnagyobb Németországban található (http://www.terraristikahamm.de/content/index.php).

Készülő weboldalunk egyike (amely ez esetben a kaméleonokra összpontosít): https://chameleonbirodalom.hu/

Én már több éve tartok hüllőket és már többször keltettem ki sikeresen kaméleonokat igaz csak kis mennyiségben.

A vállalkoz elindításához nagyából 4 és 5 millió forint körüli összegre lenne szükség.

Ha felkeltettem az érdeklődését, és szeretne több információt is megtudni, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot a support@chameleonbirodalom.hu vagy az support@reptizone.hu e-mail címen.

Köszönöm.Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó