Típus: Viszonteladót keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Építőipar Értékhatár: 15.000.001 - 30.000.000 HUF Éves megtérülés: 100%
76 hátralévő napok
405 Megtekintés

FAHÁZAK- KÖNNYÜSZERKEZETZESHÁZAK

Társaságunk azért alakult, hogy segítséget nyújthassunk életkorra, nemre, felekezetre való tekintet nélkül, minden hozzánk forduló lakni vágyónak.

A KHT, mint nevéből is látszik, nem profitorientált szervezet. 100%-ban magánszemélyek tulajdonát képzi, akik gondolkodását és embertársaihoz való viszonyát e cégforma híven tükrözi.

Az általunk kínált lehetőség: gyors, korszerű, értékálló, olcsó fenntartású családi ház, lakás.

Az építkezés velünk igen egyszerű, ingyenes árajánlatunk részletei között megtalálja minden megrendelő, az építőanyag fajtájára, minőségére, mennyiségére vonatkozó adatokat.Lehet hogy már évek óta gondolkodsz egy terven, egy házon. Mi segíntünk formába önteni gondolataidat, ötleteidet. Jól kalibrált csapatunknak köszönhetően akár három hónap alatt beköltözhetsz álmaid faházába. Egy olyan házba, amely melegséget sugároz, harmonizál a természettel és egészséges életteret biztosít családod számára.

Személyre szabunk
Számos jól bevált típus házzal is segítsegedre vagyunk, hogy megtaláld a számodra megfelelő formát, beosztást. Ezeket sajátos igényednek megfelően változatatjuk alakítjuk.Állandó csapatot tartunk fenn helyszíni építésre. Professzionális csapatunkkal gyors és kényelmes építkezési folyamatot biztosítunk ügyfeleink számára. Hogy az építkezést valóban pozitív eletélményként élhesd meg!Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó