Típus: Befektetőt keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Turisztika/Vendéglátóipar Értékhatár: 150.000.001 - 300.000.000 HUF Éves megtérülés: 30%
0 hátralévő napok
154 Megtekintés

Lovas sport - és rendezvényközpont létrehozásához keresek befektetőt

Budapest vonzáskörzetében lovasközpont és vendéglátó egység létrehozásához keresek befektetőt, aki rendelkezik az indításhoz szükséges tőkével és célja egy lovas rendezvényközpont, vendéglátó egység, esetlegesen szálláshely kialakítása, létrehozása.

A megvalósítással és az üzemeltetéssel kapcsolatos terhet teljes mértékben átvenném, így amennyiben rendelkezik a létrehozáshoz szükséges tőkével és szeretne a tulajdonosa lenni egy ilyen szabadidős központnak, de nem akar a megvalósítás és az üzemeltetés nehézségeivel küzdeni, kérem keressen.

Az egyik potenciális helyszín a központ számára Budapesttől 20 percre található és gyönyörű panorámával rendelkezik. Ezen a helyen jelenleg is egy lovarda üzemel, melyet bővítve és fejlesztve lehetne tovább üzemeltetni.

Amennyiben már rendelkezik olyan ingatlannal, amely megfelelő lehet a fent említett központ kialakítására, de segítségre van szüksége a működtetésben, fenntartásban, vagy a további fejlesztésben, kérem akkor is keressen.Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem váltok országot Válasszon országot!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó