csütörtök, november 10, 2016

Az amerikai hadsereg olyan elektromos agystimulátort fejlesztett, amivel tovább fokozhatók a katonák mentális képességei. Az új fejlesztést a gyalogság, a drónpilóták és a fegyveres erők más tagjai is használhatják. A sikeres tesztek alapján a szolgálatot teljesítő katonák bármikor használhatják az új eszközt, hogy növeljék a teljesítményüket; az agyba küldött elektromos impulzusok javítják a hatékonyságot a stresszel járó harci helyzetekben.

Tovább olvasom

Címkék: technológia

Szólj hozzá elsőként!
hétfő, október 24, 2016

A tech-világ történetének egyik legnagyobb, a félvezetőiparénak viszont tényleg a legnagyobb felvásárlására kerülhet sor néhány napon belül.

Tovább olvasom

Címkék:

Szólj hozzá elsőként!
szerda, október 12, 2016

Sokan azt várták a csütörtöki, kaliforniai Oculus Connect nevű VR-ipari eseménytől, hogy végre kiderül, miért vette meg a virtuálisvalóság-úttörőnek mondható céget Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója nem kevesebb mint kétmilliárd nagyon is valóságos dollárért.

Tovább olvasom

Címkék:

Szólj hozzá elsőként!
csütörtök, augusztus 25, 2016

Tényleg mindent megtesz a Microsoft, hogy rábírja a felhasználókat, használják az Edge böngészőt. Még fizetni is hajlandó érte, igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Tovább olvasom

Címkék: internet

Szólj hozzá elsőként!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!