csütörtök, április 26, 2018

Emlékeznek még a 40 centis kilátóra, amit 40 milliós EU-támogatásból építettek meg kreatív honfitársaink? Na az semmi ahhoz a texasi épülethez képest, amibe mai értéken számolva több mint 770 millió forintnyi dollárt toltak bele a befektetők, abban a hitben, hogy egy 150 méteres felhőkarcoló lesz, de végül csak 12 méteres lett. És még a bíróság is kiröhögte őket, hiszen a tervrajzokat aláírták, csak éppen elnéztek rajta egy vesszőt.

Tovább olvasom

Címkék: Tudomány,átverés

Szólj hozzá elsőként!
kedd, augusztus 15, 2017

Új gyógymódot fejlesztettek ki az Ohio Állami Egyetem kutatói: egy körömnyi méretű kis eszköz a sérült bőrfelületre helyezve azonnal gyógyítani kezdi a sebet – írja a USA Today.

Tovább olvasom

Címkék:

Szólj hozzá elsőként!
hétfő, január 02, 2017

Ne nézzen lesajnálóan azokra a szerencsétlenekre, akik nem tudnak megszabadulni a félkarú rablótól vagy a kábítószerektől. Ronda pszichológiai manőverek tartják őket a markukban, és nem tehetnek róla, hogy nincs kiút a függőségből. A szoftvertervezők tudatosan játszanak rá arra, hogy pszichológiai kondicionálással édesgessék magukhoz a felhasználókat, akik észre sem veszik, hogy a technológia szép lassan felzabálja az életüket. És azoknak kéne kiutat mutatni, akik ezt az egészet ránk szabadították.

Tovább olvasom

Címkék: technológia

Szólj hozzá elsőként!
szerda, november 16, 2016

Meglehetősen bizarrnak hangzik, de egy kaliforniai székhelyű biofarmakológiai cég kutatói azt állítják, hogy sikerült fiatal emberekből származó vér beinjektálásával megfiatalítani idős egereket.

Tovább olvasom

Címkék: tudomány

Szólj hozzá elsőként!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!