szerda, október 12, 2016

Közel félmilliárd kilométer megtétele és hét hónapnyi repülés után október 19-én megérkezik a Marsra az ExoMars orosz-európai űrexpedíció Schiaparelli leszállóegysége. A landolás sikerét jelző információk tízperces késéssel jutnak el a Földre.

Tovább olvasom

Címkék:

Szólj hozzá elsőként!
péntek, augusztus 05, 2016

A mexikói Carlos Slim jelenleg a világ negyedik leggazdagabb embere (de volt már az első is pár évvel ezelőtt), aki – mint ahogy a világ Soros Györgyeinek és Bill Gateseinek szokása – elkezdett azon gondolkodni, hogyan lehetne a világ egy sokkal jobb hely, mint most. És meg is találta a választ: A mexikói Carlos Slim jelenleg a világ negyedik leggazdagabb embere (de volt már az első is pár évvel ezelőtt), aki – mint ahogy a világ Soros Györgyeinek és Bill Gateseinek szokása – elkezdett azon gondolkodni, hogyan lehetne a világ egy sokkal jobb hely, mint most. És meg is találta a választ: mindenki csak három napot dolgozzon egy héten!

Tovább olvasom

Címkék: gazdaság

Szólj hozzá elsőként!
szerda, május 11, 2016

A Hoppa nevű, reptéri transzferekkel foglalkozó cég szerint Budapest az egyik legolcsóbb úti cél, írja az Independent.

Tovább olvasom

Címkék: utazás

Szólj hozzá elsőként!
csütörtök, június 18, 2015

A globális pénzügyi válság, válságba sodorta az euró-zónát is. Ebben az euró hiányos konstrukciója és a nemzeti politikák kudarca egyaránt szerepet játszott. Az utóbbira a legpregnánsabb példa Görögország. A válság a tagországok közül legsúlyosabban Görögországot érintette.

Tovább olvasom

Címkék:

Szólj hozzá elsőként!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!