Típus: Találmány/Innováció Régió: Minden régió Üzleti szektor: Energetika Értékhatár: 500.001 - 1.500.000 HUF
0 hátralévő napok
2080 Megtekintés

Különleges energiatároló innováció! (Megvalósult)

A megújuló energia eltárolható!

A megtermelt energia hatékony eltárolása a jövő egyik kulcskérdése!
A technológia sok év befektetett munkájának köszönhetően megvalósult, tehát a kezünkben van az a vadonatúj rendszerű megoldás, amelyik az energiatárolás kulcskérdését az eddigi hagyományos megoldásokkal szemben sokkal olcsóbban, és teljesesen újrahasznosítható alkotóelemekből volt képes megvalósítani.

Az egyedülálló innovációnak köszönhetően a kifejlesztett energiatároló képes a megújuló energiák hasznosításával termelt energiatartalom elraktározására, annak későbbi hasznosítása céljából. Az energiatároló, a megújuló energiák eltárolása mellett, lehetőséget biztosít az elektromos vagy hibrid rendszerű járműhajtások területén való széleskörű alkalmazásra is, mint jelentős menetteljesítmény javító eszköz.

A technológia, kiemelkedő tulajdonságaival és előnyeivel, valóságos olcsó alternatívát képes nyújtani az eddigi drága energiatárolási megoldások helyett. A fejlesztés teljesen piacérett készültségi állapotban van, amihez bemutató mintadarabokkal rendelkezünk. Jelenleg, az energiatároló technológia eladásával megbízott cégbe keresünk üzleti partnert, befektető üzlettársat.Mégsem keresek Keressen rá bármire!