Típus: Befektetőt keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Technológia, IT Értékhatár: 3.000.001 - 6.000.000 HUF Éves megtérülés: 30%
0 hátralévő napok
1651 Megtekintés

Marketing cég indításához keresek pénzügyi befektető partnert (Megvalósult)

Kedves Érdeklődő!

Ha Ön is szeretne részese lenni egy innovatív nemzetközi cég születésének akkor Önnek köztünk van a helye! A cég fő tevékenységei a programozás, marketing, reklámfilmek/fotók készítése, webdesign lenne. Eleinte a magyarországi piacon, később több országban is létrehoznánk irodáinkat.

3 éves üzleti tapasztalattal és 2 éves marketing tapasztalattal rendelkezem! Ezen idő alatt találkoztam már mindennel. Megtanultam, hogy hogyan lehet és mit eladni az embereknek! Jelenleg is képzem magam több területen is és jelenleg több cég alapításában is részt veszek.

Olyan befektetőket is szívesen fogadunk, akik dolgozni is szeretnének cégünkben.

Nem szeretne dolgozni cégünkben? Csendes társ szeretne lenni? Ez sem probléma. Minden befektetési megoldásra nyitottak vagyunk.

A cég teljes indításához összesen 10 és 15 millió összegre lenne szükség. Nem feltételünk, hogy 1 valaki biztosítsa részünkre ezt az összeget, de minimum 3-4 millió forinttal kell, hogy rendelkezzen egy befektető!

Ha felkeltettem az érdeklődését, illetve további kérdései lennének, keressen nyugodtan a support@pixelimperium.hu e-mail címen vagy a +36/70-388-71-30 -as telefonszámon (18:00 és 20:00 között vagy Viber/WhatsApp üzenetben a nap minden pontján.)

Köszönöm.


Kapcsolódó dokumentumok:
Digital Workshop oklevel.pdf

Mégsem keresek Keressen rá bármire!