Típus: Disztribútort keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egészségügy, Gyógyszeripar Értékhatár: 0 - 500.000 HUF
0 hátralévő napok
164 Megtekintés

AED Plus defibrillátor

Egy lehetőség, amely bármely szervezet vagy magánszemély számára hasznos, életbevágóan fontos lehet.

AED Plus defibrillátor (1-10 db) most azonnali szállításra rendelhető.

A termék az életvédelem korszerű eszköze közterületen, munkahelyen, lakásban. Társadalmi felelősségvállalás, adományozás céljára is ajánljuk. Elsősorban kórházon kívüli esetekre kifejlesztett, laikus használatra szánt eszköz.

Miért szükséges ilyen készülék kihelyezése? A hirtelen szívhalál vezető halálozási ok Magyarországon is. Életet menthetünk a mentő kiérkezéséig, ha kéznél van a (rövid betanítás után) külön szakképzettség nélkül is használható, automata külső defibrillátor (AED).

A ZOLL világcég AED Plus készüléke nem csak elektromos sokkot tud leadni (ha az egyáltalán szükséges, hiszen az esetek felében nem is javasolt), de végigvezet a teljes újraélesztési folyamaton. Egyedülálló grafikus felülettel rendelkezik: jelzőfények, ábrák, feliratok, hangutasítások- és visszajelzések kombinációja segíti az életmentő minden mozdulatát. Egyetlen, összeépített elektródapárral működik. Megfelelő elektródával gyermekek újraélesztésére is alkalmas. Az egyetlen AED, amely figyeli és segít létrehozni a megfelelő mellkas-kompressziót. Az életmentő tehát folyamatos visszajelzést és segítséget kap. Ez a valódi újraélesztési segítség (Real CPR Help) technológia.

A készülék a kereskedelmi forgalomban kapható lítium elemekkel működik. Olyan további előnyöket kínál, mint a 7 év garancia, a termékkategóriában a legalacsonyabb fenntartási költség, a hivatalos nemzetközi szakmai irányelvekkel és szabványokkal való teljes kompatibilitás, a díjmentes szoftver-frissítés, magas minősítésű védelem por és víz ellen stb.

A készülék használatára és az alapszintű újraélesztésre (BLS) csoportos képzést nyújtunk.
+36 - 30 - 2 9 3 5 8 1 2Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!