Típus: Reklám Marketing Régió: Minden régió Üzleti szektor: Turisztika/Vendéglátóipar Értékhatár: 0 - 500.000 HUF
0 hátralévő napok
248 Megtekintés

Hogyan lehet több rendelése éttermi weboldaláról?

Folyamatosan végzi a marketing tevékenységet és nincsen meg az eredménye? Úgy érzi, hogy a nagy játékosok kiszorítják önt a piacról? Az érzés jogos, de van egy jó hírem, mert megvan a megoldás!

Az online kampány nem marketing, hanem egy eszköze a marketingnek. Attól még, hogy van online megjelenés, még nem garantált a magas számú rendelés. Ennek oka pedig az, hogy nagyon sok más dologtól is függ, hogy egy személy rákattint e a hirdetésre, illetve az után lesz e belőle megrendelő. A mai modern kori elvárások leegyszerűsítve gyorsaság, hatékonyság és online fizetés.

Mivel a nagy szereplőknél illetve ételrendelő portáloknál a felhasználók már hozzászoktak a pozitív élményhez, így ha nem a megszokott funkciókkal és használhatósággal találkoznak, akkor visszamennek a konkurenciához, illetve az ételrendelő portálokhoz és vagy elveszítjük, vagy magas jutalékért fog rendelni. Ezt a rést hívatott kitölteni a rillgo éttermi weboldal és rendszer. Mivel a felhasználói élmény azonos az ételrendelő portálokéhoz illetve a nagy szereplőkhöz, így a weboldal gyors, hatékony és minden fizetési opció megtalálható rajta. Ezzel pedig könnyen vissza lehet szerezni az elkóborolt vendégkört jutalékmentesen. Most már a kis és közép kategóriás éttermek is hatékonyak tudnak lenni. A legjobb, hogy garanciát biztosítunk a weboldalhoz és a rendszerhez.

0620 3 6 8 1 8 8 4Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!