Típus: Szolgáltatás Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egyéb Értékhatár: 0 - 500.000 HUF
0 hátralévő napok
144 Megtekintés

Virtuális Asszisztens Szolgáltatás

Angyal Szilvia vagyok virtuális asszisztens és cégvezető. Vállalkozásomat 2018 januárjában indítottam útnak azzal a céllal, hogy ebben a szakmában a legjobbat tudjam nyújtani ügyfeleimnek. Az elmúlt 14 év tapasztalatával a hátam mögött próbálok olyan megoldást nyújtani a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleim részére, ami tényleges segítséget nyújt a cégvezető mindennapjaiban. Mielőtt magam is vállalkozó lettem tapasztalatot szereztem multinacionális cégnél és kisvállalkozásnál egyaránt.
Fő szakterületem a HR és munkaügy. Nagyon fontos számomra a apcsolattartás, így ügyfeleimmel magam tartom a kapcsolatot, de a feladatokat kollégáimmal együtt végezzük.
Csak olyan munkát adok ki a kezemből, amit magam is elfogadnék ha én lennék a megrendelő. Sajnos a mai munkaerő piaci helyzetben szükséges lehet minden cégvezetőnek elgondolkodni azon, hogy bizonyos feladatokat kiszervezzen vállalkozásából, hiszen egyre kevesebb a képzett és megfelelő tapasztalattal rendelkező munkavállaló.
Erre a helyzetre nyújtok megoldást vállalkozásommal! Keressen bizalommal és egy telefonos vagy személyes egyeztetés folyamán beszélgessünk el arról, hogy miben is tudok a segítségére lenni.
https://facebook.com/avirtualisasszisztens
https://angyalvirtualisasszisztens.hu

0630 7 7 9 5 3 5 2Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!