Típus: Befektetőt keres Régió: Nyugat-Dunántúl Üzleti szektor: Turisztika/Vendéglátóipar Értékhatár: 6.000.001 - 15.000.000 HUF Éves megtérülés: 10%
0 hátralévő napok
259 Megtekintés

Balaton környéki zárt körű üzleti klub által működtett vendégház / birtok finanszírozása

Kedves Befektető,

kitűnő ajánlatot kaptam egy Balaton környéki nagyobb ingatlan megvásárlására, amit német és holland barátaim igényesen alakítottak ki. Természetet szerető, jó ízléssel rendelkező vadász- és sportemberek, vendégházat, borpincét és sok már értéket valósítottak meg rajta.

A kb. 1,4 HA területen fekvő épületegyüttes több vonalon is jövedelemszerző képességgel rendelkezik, és teljesen egyedülálló és ugyanakkor eredeti a maga nemében. Igényesség és igen jó ízlés jellemzi, a természetes anyagokkal megvalósított, magas szinten felszerelt vendégház az egész világból vonz szállóvendégeket és barátokat.

Írtam egy üzleti tervet, mely a különleges adottságokat kihasználja és a birtokot egy zártkörű üzleti, rendezvény, és szabadidő-üdülő klub-ként, vendégházként, gazdaságként egyaránt működteti.

A finanszírozás által is szellemi tőkét szeretnék behozni e körbe.

A finanszírozásra lehet vállalkozni csendestársként és aktív társként is, a birtok zárt körű üzleti / rendezvény / üdülő-nyaraló / sport klubként fog működni.

A részesedések induló ára 16 000 euró.

Kérem, keressen meg, küldjön egy e-mail címet, telefonszámot, hogy további információkkal szolgálhassak. Személyesen is állok rendelkezésére, akár a birtok bemutatására.

Üdvözlettel,

Pirk Adam Silvester

+36 20 498 30 98
adam.sr.pirk@gmail.com
Facebook >>> https://www.facebook.com/adamsilvester.pirk

fotóművész
>>> bit.ly/Bilderwelten <<<
közgazdász, külkereskedő, mezőgazdász

* a kép illusztráció Tihanyban készítettem, napfelkeltekorVegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!