Típus: Befektetőt keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Ipar Értékhatár: 3.000.001 - 6.000.000 HUF Éves megtérülés: 50%
18 hátralévő napok
129 Megtekintés

Elektromos közlekedés

Tisztelt cím!

Elérhetőségüket egy befektetési angyal oldalon találtam. Amennyiben releváns még ez a szándékuk, alábbiakban röviden szeretnék bemutatni önöknek egy befektetési lehetőséget, amennyiben nem, úgy kérem tekintsék levelem tárgytalannak.
Mindenek előtt engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzak.

Halász László vagyok, 2006-ban fejeztem be gépész technikusi szakiskolát, azóta illetve 2017 óta foglalkozom saját fejlesztésű elektromos autókkal.

Felkeresésem tárgya, annak előzményei:
Egyre jobb és hatékonyabb elektromos autók jelennek meg a piacon ami a jövőnk érdekében előnyös. Gyártók több millió dollárt ölnek bele fejlesztésekbe, viszont rosszul indult meg a piaci bevezetés, a legfontosabb tényezővel ami mindennek az alapja lenne, nem számoltak, nem vették figyelembe.
Ez nem más, mint a 20 év körüli fiatalok, akik most szerezték meg a jogosítványukat. Ez a korosztály nincs ösztönözve, illetve nem feltétlenül fizetne ki 20MFt-ot egy új / használt elektromos autóra, aminek az akkumulátor cseréje milliós tétel.
Mi jellemző erre a korosztályra? Vesznek egy használt autót, amit a többség maga bütyköl, vagy ismerős által tuningol, egyedivé alakít. A piacon megtalálható elektromos autókkal ezt nem tehetik meg, tehették meg eddig. A zsigulis korszakban "elég volt egy kalapács" a javításához, most ezt multiméterrel és forrasztóval kombinálva lehetővé tudjuk tenni elérhető áron. A végleges termékünkben lehetőséget biztosítunk az akkumulátor cellák egyesével történő cseréjéhez, ami biztosítja a szerelés élményét, továbbá javításnál a 2000ft kiadást több százezer forint helyett. Ehhez szeretnénk elindítani ERC vállalkozásukat.
Bevezetendő jármű egy 20kw teljesítményű, vizhűtéses meghajtású, alvázas felépítésű, üvegszálas 1929-es ford karosszériás (több váz áll rendelkezésre) jármű, saját visszatöltő rendszerünkkel. Befektetői támogatás igénybe vehető, nincs kockázat. Elsősorban emailben kérem megtisztelő felkeresésüket.Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!