Típus: Befektetést kínál Régió: Minden régió Üzleti szektor: Technológia, IT Értékhatár: 3.000.001 - 6.000.000 HUF Éves megtérülés: 35%
8 hátralévő napok
79 Megtekintés

Befektetési lehetőség működő online társkeresőbe


A Millionstarter startup befektetésekkel és finanszírozással foglalkozik. Befektetési lehetőséget kínálunk 6 vállalkozásba, egyszeri invesztícióval, amely portfólió fő irányvonala az online társkeresés. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy már kis befektetésből jelentős hozamot nyerjen startup befektetésekkel. Ezt egyrészt a céges struktúra, másrészt a startup cégek növekedési potenciálja teszi lehetővé.

A portfolio súlyozottan az online társkeresésre épül, és online mivolta végett nincs helyhez kötve, bármely országban elindítható, és a fenntartási költsége is alacsony, maximum 25%. Az első online társkeresőnk már túl van a teszt időszakon, több millió Ft bevételt termelt minimális marketing költséggel, a felhasználók által fizetett tagsági díjakból, tehát nagy igény mutatkozik rá. A másik 2 társkereső ugyanerre a motorra fog épülni, így ezek fejlesztése már sokkal kevesebb időbe és pénzbe fog kerülni a vállalatnak, így a pénz jelentős része marketingre fordítható.

Magyarországi egyetlen konkurenciánk csak itthon, évi 150-200 millió forintos bevételt generál úgy, hogy nem fejleszti az oldalt. A mi új oldalunk luxus érzetet kelt az emberekben, és olyan fejlesztéseket integrálunk, amelyek egyediek a társkeresők világában. 2021-től elkezdjük felskálázni a vállalkozást, minimum 5 ország megnyitása a cél egy év alatt.

Az első körös befektetés július végén zárul, már csak 100 embernek tudunk lehetőséget biztosítani. A második körben az üzletrészek ára emelkedni fog. Befektetőink számára szeretnénk létrehozni egy klubot is, ahol egymással értékes üzleti kapcsolatokat építhetnek. Továbbá a következő 1 évben fejlesztünk egy rendszert, ahol a projektek fontos mutatóit teljesen átláthatóvá tesszük.

A további projektekről készséggel tájékoztatunk minden komoly érdeklődőtVegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!