Típus: Találmány/Innováció Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egyéb Értékhatár: 0 - 500.000 HUF Éves megtérülés: 100%
0 hátralévő napok
825 Megtekintés

Közreműködő társat keresünk innovációnk értékesítéséhez (Megvalósult)

Nagy károkat okozó erdőtüzek voltak vannak, de a jövőben már nem lesznek, mert kifejlesztettünk egy tűzálló folyadékot, tűzmentesítésre és oltásra való terméket, amely termék használatával a tűz továbbterjedése hatásosan meggátolható!

A Termék hatásmechanizmusa a következő: A felvitt Termék a védendő felületen száradás vagy hő hatására filmszerű bevonatot képez és gyorsan megköt, amely megakadályozza a kezelt anyag oxigénnel való érintkezését, így annak gyulladása vagy továbbégése meghiúsul.

Alkalmazása: A Termék alkalmazása úgy történik, hogy a veszélyeztetett vagy már lángra lobbant tárgyakra vagy növényekre a Terméket porlasztással, locsolással felvisszük.
A Termékünk nem toxikus, nem tűzveszélyes, stabil szerkezetű anyag, amely a felhasználás után a természetben lebomlik. Nagyrészt a szilikátok családjába tartozó anyagokból áll. A készítmény stabilitása miatt nem igényel különleges bánásmódot, tartályban, normál tárolás esetén évekig felhasználható marad.

Alkalmazása: A Termék alkalmazása úgy történik, hogy a veszélyeztetett vagy már lángra lobbant tárgyakra vagy növényekre a Terméket porlasztással, locsolással felvisszük.
Erdőtűz estén a környezetet és a szél sebességét figyelembe véve az égő erdőtől minimum 50 méter távolságra egy …………….m sáv alapos átpermetezése általában elegendő a tűz megfékezésére. A Termék kiszórása tartályok lehelyezésével és kézi permetezéssel, valamint megfelelő porlasztási technológiával légi úton valósítható meg.
A Termék előállítása minimális műszaki felkészültséget igényel, és alacsony erőforrás igényű technológiával zajlik, mely gyakorlatilag a Terméket alkotó komponensek adagolásából és keveréséből áll. A gyártókapacitás szinte bárhová telepíthető, ahol az előállításhoz (keverés) szükséges csekély energiamennyiség biztosítható.
A felvitelt követően a Termék azonnal kifejti hatását.
https://fireoff2000.com/hu/?sr=1
06309424060Mégsem keresek Keressen rá bármire!