Típus: Befektetést kínál Régió: Minden régió Üzleti szektor: Technológia, IT Értékhatár: 1.500.001 - 3.000.000 HUF Éves megtérülés: 35%
70 hátralévő napok
55 Megtekintés

Millionstarter Startup befektetés

Kedves Érdeklődő!

Ha tudja mi a különbség a startup befektetés és egy sima növekedőben lévő cégbe való invesztálás között, akkor azt is tudja, hogy mennyivel gyorsabban sokszorozhatja meg a vagyonát, ha jó startupot választ.
Ezzel a probléma csak az, hogy a legtöbb startup nem ad lehetőséget, részesedni a cégükből, csak amikor már elég nagy és elég drága részvényeket képes értékesíteni.

Milyen jó lett volna, a Tinder alapításakor minimális összeggel beszállni. Ha lett volna erre lehetősége, minden befektetett dollárja, ma legalább a tízszeresét érné.
Ekkora potenciál rejlik a társkeresőkben.

Befektetési társaságunk, most arra kínál egy rendkívüli és egyedi lehetőséget, hogy részesedést ( tulajdonrészt / részvénycsomagot ) vásároljon növekvő startupunkból, mely a világ első luxus társkereső hálózatának alap pilléreit alkotta meg. Elsőként, mi leszünk képesek a társadalom felső rétegének minden erre irányuló igényét, egy helyen kielégíteni.
A társkeresőkben sokkal nagyobb lehetőség rejlik mint azt elsőre gondolná.
Nem csupán befektetési lehetőséget kínálunk, hanem részesedést a projectekből és természetesen annak bőségesnek ígérkező profitjából.

Kipróbált üzleti modell.

Ha szeretne többet megtudni, kattintson az alábbi linkre!

Üdv: Bándli Renátó
MillionstarterVegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!