Típus: Befektetőt keres Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egyéb Értékhatár: 1.500.001 - 3.000.000 HUF
0 hátralévő napok
412 Megtekintés

Befektetőt keresünk BIO kézműves pékség beindításához, extra magas hozam biztos piac, (Megvalósult)

Jó napot!

Gál Zsolt vagyok Erdélyből, vállalkozó.

Befektetőt keresünk BIO kézműves pékség beindításához, extra magas hozam biztos piac, 32% profit/ termék. Ha esetleg érdekli Önt egy ilyen lehetőség.
Üzleti beruházáshoz keresünk befektetőket, település Gyergyószentmiklós, Erdély, Románia. tevékenység termelés – eladás. Minimum 10.000, euróval lehet beszállni, minden 10.000 euró befektetésért 4-5% körüli üzletrészt biztosítunk. Már rendelkezünk egy befektetöi csoportal, és szivesen várjük a tagjaink közé.
A profit kivétel másfél év múlva lehetséges. A 10.000 euró befektetéssel másfél év múlva 5.000 euró / hó nyereség realizálható. Részletek az üzleti tervben.

A termékre a kereslet már ki van építve egy nemzetközi üzletlánc által, Lidl Románia. A jelenlegi piac rés erre a termékre csak az áruházláncon belül, tízszerese az induló kapacitásunknak. Ezért a termék eladása és a folyamatos növekedés garantált.

Természetesen van lehetőség az Európai piacokra való kijutásra, amennyiben az érdekink azt kívánnák, ugyanis rendelkezni fogunk többek között a nénét IFS Food Higher Level élelmiszerbiztonsági engedéllyel.

Amennyiben komolyan érdeklődik a befektetés iránt, egy személyes találkozó alkalmával, megnézheti a készülő üzemünket, a már megvásárolt gépeket felszereléseket, addig is betekintés nyerhet az Üzleti terv/Pitch Deck tartalmába.

A projekt értéke 220-250.000 euro körül van, már be van fektetve 70.000 euró részünkről, újabb befektetésekre kerül sor részünkről a további hónapban, valamint a befektetöi csoport részéröl is. A cég kb. 30% megtartjuk magunknak, a többi ki vásárolható befektetéssel.
Elérhetőségek: +40755289584 / zsoltgal63@gmail.com

Tisztelettel Gál Zsolt.Mégsem keresek Keressen rá bármire!