Típus: Franchise-t kínál Régió: Minden régió Üzleti szektor: Egyéb Értékhatár: 6.000.001 - 15.000.000 HUF Éves megtérülés: 81%
18 hátralévő napok
147 Megtekintés

Tanácsadó Partner keresünk

Az Expense Reduction Analysts (ERA), amely az elmúlt évtizedek során nemzetközi hírnévre tett szert, mint vezető költségcsökkentési tanácsadó, jelenleg a világ több, mint 25 országában franchise-ban működik. A cég „"nincs megtakarítás, nincs díj" modellje olyan erőteljes érv, amely lehetővé tette az ERA számára, hogy több ezer ügyfélnek dolgozzon a kis, független cégektől a multinacionális nagyvállalatokig több, mint 45 költségterületen.

Minden ERA franchise partner egy önálló vállalkozó és egyúttal egy nemzetközi csapat tagja is ? mindenki a saját szakmai területért felelős, függetlenül attól, hogy az tanácsadás, piacelemzés, logisztika, beszerzés, értékesítés és marketing, banki és pénzügyi szolgáltatások vagy ko. A koncepció értelmében az ERA ügyfelek ? akik egyaránt lehetnek kkv-k, nagyvállalatok vagy multinacionális cégek ? az elemzés és tanácsadás eredményeként realizált megtakarításból (extra profitból) fizetnek részesedést az ERA tanácsadóknak, így a szolgáltatás igénybevétele gyakorlatilag nem jár kockázattal számukra. Az ERA tanácsadók szakértelme 45+ különböző költségterületre terjed ki, beleértve az energiaipart, szállítmányozást, csomagolást, veszélyes hulladékkezelést vagy éppen a bank/biztosítást.

Az ERA franchise partnereknek tehát nem kell mindenre kiterjedő tapasztalattal rendelkezniük, hiszen a munkát egy nemzetközi szakértői csapattal, és a helyi kollégákkal közösen végzik. Így a franchise partnerré válás legfontosabb feltételei a vállalkozói szellem, vezetői tapasztalat, a hazai piaci viszonyok ismerete, valamint a franchise licence megvásárlásához szükséges pénzügyi erőforrások megléte. Ez Magyarországon 30 ezer eurót jelent az egyéni franchise partnerek esetében, ami nagyjából a teljes induló beruházás összege is, hiszen a franchise partnereknek nem kell szükségszerűen üzlethelyiség bérlésbe vagy árukészlet vásárlásba invesztálniuk.Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!