Típus: Eladó céget kínál Régió: Minden régió Üzleti szektor: Turisztika/Vendéglátóipar Értékhatár: 6.000.001 - 15.000.000 HUF Éves megtérülés: 30%
39 hátralévő napok
97 Megtekintés

Eladó Tesla élményvezetés és bérlés cég Tesla Model 3 Performance autóval.

Profitábilis élményvezetés és bérbeadás vállalkozás egy Tesla Model 3 Performance Full Extra + Teljes önvezetés gépkocsival együtt eladó.
 Sajnos nekünk nincs már időnk ezzel foglalkozni, mert más területeken tevékenykedünk, ezért a céggel együtt az autótól is megválunk.
Felépített profi weboldal, keresőoptimalizált oldal 2.-3. pozíciót foglaljuk el a googleban.

Közel 5 Millió Ft bevételt hozott fél év alatt kb. 300.000 Ft hirdetési befektetéssel. Ennél sokkal többre is képes lenne de másik vállalkozás mellett nem volt rá idő és kellő pénzt se fordítottunk a marketingre.

Természetesen az érdeklődő számára minden információt a rendelkezésére bocsátunk.

Ha szeretnél egy szuper autót, amit mindenki megcsodál, szeretnél élményeket szerezni és mindemellett beülni egy olyan autóba, ami rengeteg pénzt képes közben termelni neked, akkor egy szuper választás.

Továbbá akkor is, ha befektetőként akarod megvenni és ki szervezni valakinek aki megtartja az élményvezetéseket.Fél óra élményvezetés 40.000 Ft, 1 óra 50.000 Ft, havi bérbeadás esetén akár 1 millió Ft-ért kiadható az autó. Mi ilyen árak mellett dolgozunk vele.

54.000 Km található az autóban mivel napi használatban volt.
Újszerű állapotban van.

Az autó FULL Extrás felszereltségű + mai aron 2,8 millióért vásárolható önvezető is van benne. + fehér belső ( 500.000 Ft jelenleg )

Akár 10 Millió Forintért már átvehető a cég + lízing átvállalással.

Kriptovalutával is fizethető!

Teljes összeg esetén: 24 Millió Forint
Autó: 21 Mft + 3 Mft a cég (weboldal, partnerek, instagram oldal, reklám anyagok, stb)Vegye fel a kapcsolatot hirdetőnkkel!
Mégsem keresek Keressen rá bármire!