Rólunk

Rólunk

Hirdessen egyszerre belföldön, külföldön. A tokestars.hu nemzetközi üzleti partnerkereső portál segítségével az alábbi országokban: Argentína, Ausztria, Bulgária, Chile, Kolumbia, Spanyolország, Észtország, Németország, Magyarország, Olaszország, Mexikó, Moldova, Hollandia, Lengyelország, Rumainen, Oroszország, Svájc, Ukrajna, Egyesült Királyság, Egyesült Államok és Venezuela
Így üzleti ajánlata 22 országban lesz látható!  

Mi a
www.tokestars.hu
A www.tokestars.hu egy belföldi és nemzetközi üzleti partnerkereső portál.
Előnye, hogy könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető, nem csak asztali gépen, laptopon vagy tabletten, hanem okos telefonról is (iOS, Android, Windows Phone).
A portál célja, hogy akik befektetésük megvalósításához, befejezéséhez tőkét keresnek, azok finanszírozó üzlettársat, vagyis pénzügyi forrást találjanak.

Ugyanakkor a célja az is, hogy a forrással rendelkező vállalkozók új terveket, ötleteket, fejlesztéseket találjanak. 22 ország üzleti ajánlatai egy helyen! Regisztráljon és töltse fel ajánlatát!

További információkért, kérjük, látogasson el üzleti kisokos oldalunkra: Üzleti Kisokos

Mit hirdethetek a
www.tokestars.hu -n?
 
Gyakorlatilag bármit. Üzleti ajánlata állhat meglévő üzlet bővítéséről, befektetéshez tőkekeresésről, franchise kiépítésről, új technika szabadalmaztatásáról, kereshet és ajánlhat gyártókapacitást, ingatlant, humán erőforrást, tőkét, bármit, amire üzleti ajánlatának szüksége van. Hirdethet akkor is, ha szeretne befektetni vagy rendelkezik eszközökkel, gyártás kapacitással, humán erőforrással és bármivel, amire egy befektetéshez szükség lehet.

Kinek éri meg hirdetni a www.tokestars.hu-n?
Rendelkezik bármivel vagy szüksége van bármire, amire egy befektetéshez szüksége lehet. Például:
- Van egy jó üzleti ötlete, szabadalma, de hiányzik a megvalósításhoz szükséges tőke?
- Céget vásárolna cégalapítás helyett, de nem tudja, hol talál megbízható üzleti ajánlatokat?
Betársulna egy franchise-rendszerbe, de nem tudja, hol és melyik lenne a legkedvezőbb?
- Eladná a vállalakozását, de nem tudja, hogyan szerezzen rá vevőt, aki megbízható és korrekt árat is ad érte?
- Finanszírozási gondjai vannak és befektetőt, üzlettársat keres?
- Van egy ötlete, know-how ja, aminek a megvalósításához tőkére van szüksége?
- Van egy fejlesztési terve, amihez fejlesztőt keres?
- Befektetne üzleti vállalkozásba célirányosan és ehhez partnert keres?
- Ingatlanja üzleti hasznosításához befektetőt keres?
- Ingatlanokat keres melybe üzleti céllal befektetne?
- Üzleti terve részben megvalósult, már csak a befejéséhez hiányzik a szükséges tőke?
- Terméke bevezetéséhez disztribútort keres?
- Szeretne disztribútor lenni
- Ötletét/fejlesztését az EU Horizont 2020 keretében szeretné megvalósítani, és ehhez nemzetközi konzorciumi partnert keres?

Akkor Önnek nincs más dolga, mint böngészni a www.tokestars.hu portálon és az ahhoz tartozó nemzetközi portálokon a számtalan hazai és külföldi üzleti ajánlat között! Amennyiben bármelyik ajánlat elnyeri tetszését, akkor nincs más dolga, mint regisztrálni a tokestars.hu portálra, amely regisztrációval külföldi portáljainkon megjelenő üzleti ajánlatokra is tud válaszolni. Tehát egy regisztrációval az összes portálunkat elérheti.  

Üzleti partnerkereső portál, 22 országban. Előnye, hogy könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető. Hirdessen egyszerre 22 országban! Értesüljön elsőként legfrissebb üzleti lehetőségeinkről, híreinkről, akcióinkról, játékainkról, a legújabb ajánlatokról bel és külföldről egyaránt. Csatlakozzon hozzánk!
 

Eddig is voltak internetes hirdetési oldalak. Miért más a www.tokestars.hu
Gondoljon bele: akár egyetlen ebéd áráért 22 országban jelenítjük meg hirdetését egy teljes hónapon át! Igény szerint választhat, hogy kizárólag hazánkban keres befektetőt, franchise-partnert, üzleti ajánlatot, eladó céget vagy nyitott a külföldi befektetőkre, tőkéstársakra, beszállítót kereső vállalkozásokra is.
A www.tokestars.hu különbözik minden más hirdetési oldaltól, hiszen nem csupán cégeket sorol fel, hanem konkrét befektetési lehetőségeket, egyedi üzleti terveket mutat be és ajánl Önnek. Nem csak tőkét kereshet befektetéséhez, hanem gyártókapacitást, humán erőforrást, és ezeket fel is ajánlhatja. A portál további újdonsága, hogy a hirdető egy regisztrációval 22 országban helyezheti el hirdetését, amely országokban mindenhol saját domain-névvel védett oldalon jelenik meg a hirdetése.


International Investor Partner Limited
Cím: 3rd Fl., Jonsin Place, 228,
Queen’s Road East Wanchai,
Hong Kong

Mégsem keresek Keressen rá bármire!